اجاره ویلا و سوئیت - آپارتمان

اصفهان - باغ بهادران  
شنبه 15 آذر 1399

محور گردشگری به مجموعه مکان های دیدنی و جاذبه های گردشگری متوالی و نسبتا نزدیک به یکدیگر گفته میشود که در یک برنامه یکی دو روزه میتوانید از آنها بازدید نمایید.

رودخانه زاینده رود از محل سد زاینده رود یا همون سد چادگان در غرب اصفهان تا ادامه مسیر خودش یعنی شهر ورزنه در نزدیکی باتلاق گاوخونی در شرق اصفهان مسافتی حدود 300 کیلومتر را می پیماید و از این مقدار حدود 200 کیلومتر از اون مربوط به طول مسیر رودخانه در غرب اصفهان و حدود 100 کیلومتر آن مربوط به مسیر رودخانه از اصفهان تا شهر ورزنه، یعنی آخرین شهر ساحلی بر حاشیه زاینده رود در شرق اصفهان میشود.

محور گردشگری غرب اصفهان از روستاهای واقع شده در حاشیه زاینده رود در قسمت غربی استان اصفهان میگذرد. به طور خاص اینها عمدتا روستاهایی هستند که در حدفاصل سد چادگان و شهر باغبهادران قرار گرفته اند و رودخانه زاینده رود از مجاورت اونها عبور میکند..

محور گردشگری غرب اصفهان عمدتا یک محور طبیعت گردی است که در تمام فصول سال میتوانید زیبایی های رود، بیشه و جنگل های دست کاشت کنار رودخانه را در مسیر نیمه کوهستانی تماشا کنید.

در طرف مقابل، محور گردشگری شرق اصفهان، هرچند در مسیری به موازات رود زاینده رود ادامه داره ولی عمدتا دارای جاذبه های تاریخی و طبیعی سوای جذابیت های زاینده رود هست. جاذبه هایی مانند مناره زیار، مسجد جامع تاریخی روستای برسیان، برج های کبوتر، قلعه غولتان و کویر رمل و ماسه ای اطراف شهر ورزنه.

چگونه برویم؟

جاده اصفهان به شهرکرد مبدا حرکت محور گردشگری غرب اصفهان هست. تمام مسیری که در این محور معرفی میشه دارای جاده آسفالت هست و میتوانید این مسیر گردشگری رابه صورت خانوادگی و با خودروی شخصی طی کنید. علاوه بر آن امکان دوچرخه سواری و سفر سایکل توریستی در این مسیر وجود دارد.مخصوصا با توجه به اینکه جاده ساحلی زاینده رود معمولا خلوت و کم ترافیک است.

از طرف دیگر گروه های طبیعت گرد اصفهانی معمولا برنامه های پیاده روی یک روزه ای برای پیمایش قسمتی از جنگل و بیشه های ساحلی زاینده رود را در حد فاصل روستاهای این مسیر مشخص میکنند و علاوه بر آن امکان قایق سواری در زاینده رود نیز وجود دارد.

باغبهادران که در 60 کیلومتری غرب اصفهان بر حاشیه زاینده رود قرار گرفته، از طریق جاده اصفهان به شهرکرد قابل دستیابی است.

برای حرکت در مسیر روستاهای ساحلی زاینده رود ابتدا میتونید از شهر باغبهادران شروع کنید، قبل از شهر باغبهادران نیز میتونید از مناطق گردشگری دیگه ای از حاشیه رود زاینده رود بازدید داشته باشید که به معرفی دو تا منطقه اکتفا میکنیم.

دریاچه قایق رانی نزدیک کارخانه ذوب آهن

این دریاچه در 45 کیلومتری غرب اصفهان، در حاشیه زاینده رود، منطقه لنجانان یا همان شهرک زاینده رود اصفهان، جایی در جنوب کارخانه ذوب آهن اصفهان و در حدفاصل زرین شهر و باغبهادارن قرار گرفته.

هرچند کاربرد اولیه این دریاچه تامین آب کارخانه ذوب آهن بوده، ولی به تدریج به یک مکان گردشگری عمومی با امکانات تفریحی مانند قایق سواری و قلاب گیری با لانسر تبدیل شده است. در حاشیه این دریاچه زیبا فضای جنگل کاری به همراه رستوران و امکانات تفریحی ایجاد شده است.

برای دسترسی به این ناحیه تفریحی باید در اتوبان اصفهان به شهرکرد، بعد از زرین شهر وارد جاده فرعی شوید که تابلو شهرک زاینده رود دارد.

پل کله و روستاهای مدیسه و باغ شاد

در اتوبان اصفهان- شهرکرد مابین ذوب آهن و باغبهادران به پل تازه سازی میرسیم که از روی زاینده رود میگذرد. در هنگام عبور از این پل اگه به سمت راستتون نگاه کنید علاوه بر نمای زیبای زاینده رود و جنگل بیشه مجاور آن، چشم اندازی از یک پل قدیمی را میبینید که در فاصله نسبتا نزدیکی با پل جدید قرار دارد. این پل قدیمی که در دوره صفویه ساخته شده به نام "پل کله" شهرت دارد و قبل از احداث پل جدید، مسیر تردد بین اصفهان و شهرکرد بوده است.

چشم انداز گنبد زیبایی از یک مسجد در شهرک مدیسه که در پشت زمینه نمای پل کله قرار دارد مزید بر زیبایی این صحنه شده و صحنه زیبایی از رود، جنگل، پل، روستا و گنبد دارد.

شهرک مدیسه در سمت دیگر پل کله قرار گرفته و شهرک باغشاد و بیشه های جنگلی اون در سوی دیگر پل کله قرار گرفته اند. جاده آسفالتی که درست قبل از پل جدید فجر از اتوبان ذوب آهن یا همان اتوبان اصفهان- شهرکرد منشعب میشه، ابتدا به شهرک باغشاد و سپس در ادامه مسیر به حومه شهر باغبهادران میرسه.

اگه علاقه مند به اتراق و شب مانی در حواشی جنگلی زاینده رود هستید احتمالا در شهرک ساحلی باغشاد میتوانید یک اقامتگاه بومگردی پیدا کنید. یا از برنامه هایی که گروه های طبیعت گرد اصفهان تدارک دیده اند استفاده کنید. یکی از این برنامه ها اختصاص به پیمایش جنگل های بیشه ای در حدفاصل پل کله تا باغبهادران دارد. فاصله پل کله و شهرک باغشاد تا اصفهان حدود 50 کیلومتر است.

رودخانه زاینده رود از محل سد چادگان تا باغبهادران به صورت همیشگی آب داره، البته در مواقع خشکسالی و کاهش ذخایر آب سد چادگان، آب رودخانه نیز کاهش پیدا میکنه. در محل روستایی به نام چم‌ آسمان که مابین باغبهادران و پل کله قرار داره، یه سد کوچک انحرافی بر روی رودخانه زاینده رود ایجاد کرده اند که قسمت زیادی از آب رود را به داخل حوضچه ها و سپس تونل هایی منتقل میکنه که آب شرب اصفهان و یزد و آب مورد نیاز صنایع پایین دست را به این طریق تامین میکنند. به همین دلیل بعد از احداث سد چم‌ آسمان، آب زاینده رود به میزان زیادی کاهش پیدا کرد.

باغبهادران

باغبادران یا باغبهادران، شهرک نسبتا بزرگی است که به علت وجود باغات و بیشه های کنار رودخانه، گردشگران و خانواده های زیادی برای گشت و گذار به این شهر میروند.

باغبهادران دارای یک پارک ساحلی کوچک است که معمولا شلوغ میشود. به همین علت اگر فقط برای یک تفریح گذرا به این شهر می آیید، توصیه من این هست که به جای پارک ساحلی به روستاهای حاشیه زاینده رود بروید که فاصله چندانی هم با باغبهادران ندارد. در باغبهادران به جز ویلاهای شخصی و اقامتگاه های منحصر به ادارات، آپارتمان ها و ویلاهایی هم در حاشیه رود از طرف شهرداری باغبهادران برای اسکان شبانه اجاره داده میشوند. برای اجاره ویلا در باغبهادران به سایت ویلاجار مراجعه کنید.

حرکت از باغبادران (باغبهادران) در امتداد رودخانه و پیچ و خم های آن

از باغبادران یک جاده آسفالته باریک به موازات رود زاینده رود و به سمت بالا دست این رود امتداد پیدا میکنه که البته در قسمت هایی از مسیر از حاشیه رود جدا میشه و در قسمت هایی دوباره به رود نزدیک میشه و یا از طریق پل های باریک فلزی به این سو و اون سو رود میرود. عرض این پل های فلزی فقط به اندازه عبور یک ماشین هست. این جاده باریک از میان یا از مجاورت روستاهای متعددی میگذرد که در حاشیه رود زاینده رود قرار گرفته اند و نام تعداد زیادی از آنها با واژه چم شروع میشه. مانند روستاهای چم‌آسمان، چم علیشاه، چم نور، چم حیدر، چم تاق، چم کاکا. چم به معنی پیچ رودخانه گفته میشود یا همان پیچ و تاب خرامان رودخانه.

روستای مورکان

در مسیر جاده باغبادران به سمت بالادست رودخانه یعنی به سمت پل زمان خان از روستاهای متعددی خواهیم گذشت که برخی از آنها جاذبه های طبیعی و گردشگری شاخص تری دارند. روستای مورکان در 7 کیلومتری شهر باغبادران یکی از این روستاهای شاخص گردشگری است. با دیدن تابلو روستای مورکان در کنار جاده باید به جاده فرعی سمت راست بپیچیم که بعد از یکی دو کیلومتر و عبور از روی پلی از روی رودخانه به محل روستای مورکان میرسیم.

روستای مورکان در شیب یه تپه قرار داره و طبیعت بیشه و باغ و کشتزارهایی که در حاشیه رود در مجاورت روستا قرار داره، زیبا و دل فریب است. علاوه بر این روستای مورکان یک مسجد جامع بزرگ و نوساز هم داره که در نزدیکی ساحل زاینده رود احداث شده و طبیعت زیبایی از جویبار و درختان اطراف آن قرار دارند. این مسجد دارای صحن و ایوان نسبتا وسیعی است که در زیر سایه یک درخت بسیار تنومند و کهن سال قرار گرفته اند.

ما قبلا در مسیر رکاب زنی خودمان شبی را در صحن و ایوان مسجد مورکان و طبیعت زیبای آن کمپ شبانه برپا کرده بودیم. در نزدیکی همین مسجد یک باغ اقامتگاه بومگردی هم هست. علاوه بر آن ظاهرا امکان اجاره ویلا در روستا و پیرامون آن هم مهیاست.

به سمت پل زمان خان و عبور از روستاهای ساحلی

بعد از مورکان جاده به سمت پل زمان خان یا سامان ادامه پیدا میکنه و در طی این مسیر از دل روستاهای متعددی عبور میکنیم مانند سعیدآباد یا همان کرچکان، برنجگان، خشویه، زردخشویه، چم علیشاه، چم نور و چم تاق. این روستاها ظاهرا اقامتگاه بومگردی ندارند. در طی این مسیر دقت کنید که در دو محل به سه راهی جاده میرسید که اگه بخواهید مسیر ساحلی رو انتخاب کنید باید مسیر سمت راست رو انتخاب کنید، چون مسیر سمت چپ شما را از رودخانه دور میکنه و به جاده سامان میبره. یکی از این سه راهی ها بعد از روستای برنجگان قرار داره که باید مسیر سمت راست را انتخاب کنید که بعدش به روستای ساحلی خشویه میرسه. سه راهی دیگه بعد از روستای چم علیشاه قرار داره که مسیرش همون مسیر سمت چپ هست و از رودخانه فاصله میگیره و به جاده سامان میرسه و مسیر سمت راست هم به روستای چم نور منتهی میشود.

روستای خشویه دارای بافت قدیمی و جذابی است که دیدار از اون خالی از لطف نیست و همینطور روستای چم نور هم طبیعت زیبایی برای عکاسی دارد و میتوانید از کنار جاده نمایی از روستا، رودخانه، درختان، مزارع کشاورزی را همگی داخل یه قاب عکس ثبت کنید.

نکته قابل توجهی که هنگام عبور از روستاها مشاهده میکنید وجود سرویس های بهداشتی تمیزی است که برای استفاده اهالی و رفاه مسافران در میان روستا و حتی مجزا از مساجد ساخته اند و به صورت رایگان میشه از آنها  استفاده کرد.

بعد از روستای چم نور از محل روستای چم‌تاق و با عبور از پلی از روی رودخانه، جاده از زاینده رود فاصله میگیرد و وارد جاده ای به نام شوراب میشه که بعد از عبور از گردنه های کوهستانی کم ارتفاع به جایی در جاده اصلی تیران به سامان میرسه. در مجاورت جاده شورآب باغات فراوانی را خواهیم دید. به ویژه باغات هلو که در ایام تابستان هلو های بزرگ و شیرین آن جلب توجه میکند و به نام هلو سامان مشهور هستند. در جاده اصلی تیران به سامان باید به سمت چپ بپیچیم که به پل زمان خان و شهر سامان میرسیم. در این مسیر و بعد از عبور از پلی از روی رودخانه و بعد از عبور از مجاورت روستای چلوان به میدانی خواهیم رسید که جاده سمت راست به محل پل تاریخی زمان خان و جاده سمت چپ به شهر سامان میرسد.

پل تاریخی زمان خان

پل زمان خان یک پل تاریخی بر روی قسمتی از زاینده رود است که در نیمه راه بین سد چادگان و باغبهادران واقع شده. این پل در فاصله حدود 100 کیلومتری اصفهان قرار دارد و دو مسیر دسترسی به آن از اصفهان وجود دارد. مسیر نزدیک تر مسیر اصفهان به نجف آباد و سپس تیران است و بعد از تیران وارد جاده سامان میشید و چند کیلومتر قبل از سامان به پل زمان خان میرسید. مسیر دوم مسیر اصفهان به شهرکرد است. در اتوبان قبل از گردنه کلیشاد رخ وارد جاده منتهی به شهر سامان میشوید که بعد از چند کیلومتر به پل زمان خان میرسید.

اگر از مسیر ساحلی زاینده رود از باغبهادران به پل زمان خان آمده باشید مسافتی حدود پنجاه کیلومتر را در حدفاصل باغبهادران تا پل زمان خان طی کردید. پل زمان خان توریستی ترین مکان زاینده رود در منطقه پایین دست سد چادگان تا باغبهادران است. پل زمان خان فاصله چندانی با شهر سامان ندارد. ساخت این پل در زمان صفویه و به دست یکی از خان های قشقایی به نام زمان خان صورت پذیرفته.

پل زمان خان حدود 30 متر طول و 4 متر عرض داره. این پل از سنگ و آجر و ساروج ساخته شده. از جمله ویژگی های جالب توجه پل زمان خان که باعث ماندگاری در برابر امواج رودخانه در این قسمت نسبتا تنگ و باریک از رودخانه زاینده رود شده این هست که هم پایه های کناری و هم پایه میانی این پل در داخل آب قرار نگرفته بلکه بر صخره هایی بزرگ و استوار قرار گرفته که در دو سو و در میان رودخانه در این تنگه باریک قرار داشتند. در اطراف پل زمان خان امکانات توریستی زیادی مهیا شده از جمله پارک، هتل ، اقامتگاه، مسجد، سرویس بهداشتی، اغذیه فروشی، امکانات ورزشی مانند رفتینگ، قایق سواری.

از پل زمان خان به سمت سد چادگان

از پل زمان خان جاده ای به سمت بالادست رودخانه ادامه پیدا میکند که بعد از گذشتن از پل در ارتفاعات مجاور رودخانه به سمت سد چادگان راهی میشیم. طبیعت پیرامون این مسیر چشم انداز زیبایی از دشت و تپه های سرسبز را در پیش چشمان شما قرار میدهد. گاهی از فراز ارتفاعات دورنمای زیبایی از بیشه ها و جنگل های حاشیه زاینده رود را میتوانیم ببینیم. این مسیر را ادامه میدهیم تا به روستای چم‌کاکا برسیم. شهرک دشتی و روستای سوادجان هم در نزدیکی همین محله هستند. پیرامون پل زمانخان و در مسیری به سمت سد زاینده رود اقامتگاه بومگردی و یا باغاتی را که برای کمپ و چادر اجاره داده میشوند میتوانید به مدد نقشه های گوگل مپ اجاره کنید و از مدارس روستاها هم میتوانید در ایام نوروز برای اقامت استفاده نمایید.

هوره و زیباترین چشم انداز رود زاینده رود

بعد از روستای سواد جان یا همون سوده جان به ارتفاعات بالادست شهرک هوره میرسیم. در اینجا باید خودرویتان را در فضای باز کنار جاده متوقف کنید و از ماشین پیاده بشید و به لبه ارتفاعات نزدیک بشید. جایی که از فراز آن یکی از زیباترین چشم اندازهای رود زاینده رود را میتوانید مشاهده کنید. قاب بسیار زیبایی از رودخانه و پیچش آن و بیشه و جنگل پیرامون آن همراه با نمای زیبایی از کوه ها و چشم اندازی از شهرک هوره در پیش چشمان شما قرار میگیرد. این منظره به ویژه در اواسط آبان ماه که جاده، رنگ های طبیعت در این منطقه غوغا میکند بسیار تماشایی است.

بهشت طبیعت

از روستای هوره تا روستای بعدی که یاسه‌ چای نام دارد، جاده کاملا در نزدیکی رود زاینده رود امتداد پیدا میکنه و همراه با پیچ و خم رودخانه جاده از دل بیشه و جنگل میپیچه. در این قسمت از جاده زیباترین نماهای طبیعت بیشه و درختان را به نظاره میشینیم به ویژه در فصل پاییز بسیار اغوا کننده است مخصوصا اگر قبلش بارندگی یا مه رقیقی در منطقه باشد نماهای بهشتی زیبایی اینجا آفریده میشود.

روستای یاسه‌ چای

به روستایی به نام یاسه چای میرسیم. جاده از یه تپه در مجاورت روستا میگذرد و بنابراین از فراز جاده میشه داخل حیاط و ساختمان خانه های روستایی را دید. خانه ها به گونه ای در مجاورت هم قرار گرفته اند که تصور میکنی هیچ کوچه ای میان آنها قرار ندارد. این ویژگی باعث جذابیت گردشگری برای این روستا شده. غالب گردشگران در این روستا توقف میکنند و عکس های زیبایی از بافت خاص روستا میگیرند. یاسه چای تقریبا در مسیر 5 کیلومتری جاده پل زمان خان تا سد زاینده رود قرار دارد. ادامه مسیر به سمت روستای مارکده میرود.

در یاسه‌ چاه اگر از روی پلی به سوی رود حرکت کنیم به روستای صادق آباد میرسیم که باز هم باید به مسیر خودمان در جاده حاشیه رود ادامه بدهیم. روستای صادق آباد محل تلاقی جاده دیگری هم هست که به طور مستقیم از نزدیکی شهر تیران تا روستای صادق آباد کشیده شده. با ادامه حرکت در جاده ساحلی زاینده رود به روستای نسبتا بزرگ مارکده میرسیم. طبیعت پیرامون روستای مارکده محل مناسبی برای پیمایش پیاده از میان جنگل و بیشه حاشیه رودخانه میباشد. این بیشه و جنگل در فصل پاییز به خصوص در نیمه آبان ماه، دل انگیز میشود. در روستای مارکده، پلی بر روی زاینده رود وجود دارد که به جاده ای منتهی میشه که به سمت بِن و بقیه نقاط چهارمحال بختیاری میرود.

پل معلق گبپز در نزدیکی روستای گرمدره

در ادامه مسیر جاده ساحلی بعد از روستای مارکده به روستای گرمدره میرسیم. درست مقداری بعد از این روستا به یک پل معلق باریک روی رودخانه زاینده رود میرسیم که چشم انداز زیبایی دارد. این پل به نام پل گرم دره یا یا پل گبپز معروفه. به عنوان ستون های پل چهار پایه های فلزی ساده ای در میان رودخانه گذاشته شده و پل به وسیله 10 عدد کابل فلزی ضخیم ما بین این چهار پایه ها استوار شده و سطح پل را با چوب های سپیدار پوشانده اند. عمر این پل بیش از 40 سال نیست و ابتدا تنها برای تردد کشاورزان ساخته شده بوده ولی به علت زیبایی آن مورد توجه گردشگران هم قرار گرفته. متاسفانه این پل از ایمنی کافی برخوردار نیست. به ویژه برای تردد خودرو. مسئولان باید تمهیداتی بیاندیشند که این پل فقط جاذبه گردشگری پیدا کند و از تردد خودروی روستاییان از آن ممانعت به عمل بیاره. طول پل گرمدره 70 متر و عرض آن باریک و فقط به اندازه تردد یک خودرو است. حفاظی هم در بدنه پل وجود نداره که همین موضوع سبب جذابیت پل شده. در هنگام حرکت روی پل، بدنه پل می لرزد.

روستای حجت آباد محل سد تنظیمی زاینده رود

ادامه مسیر جاده حاشیه زاینده رود شما را به روستای نسبتا بزرگ حجت آباد می رسونه. روستای حجت آباد اولین روستا بر حاشیه زاینده رود در پایین دست سد چادگان محسوب میشه. در نزدیکی این روستا تاسیسات سد تنظیمی زاینده رود قرار گرفته. به جز اون یک حوضچه پرورش ماهی قزل‌آلا هم در پیرامون روستا وجود داره که برای دسترسی به آن باید از روی پلی از روی زاینده رود گذشت. آبی که از پشت سد تنظیمی جمع میشه رود زاینده رود رو تو این قسمت شبیه دریاچه ای زیبا و طبیعی درمیاره. از ارتفاعات جاده ای که بعد از روستای حجت آباد ادامه پیدا میکنه میتونیم این چشم انداز زیبارو به نظاره بشینیم. علاوه بر فصول مختلف در ایام زمستان هم چشم انداز یخ زده این رود-دریاچه در پای کوه های سپیدپوش اطراف بسیار دیدنی است. در این دریاچه مرغان آبی رو هم میتونید ببینید.

الان دیگه به انتهای محور گردشگری غرب اصفهان نزدیک میشیم و حالا میریم که یکی از زیباترین چشم اندازهای زاینده رود را در پایان این سفر ببینیم.

چشم انداز افسونگر پارک جنگلی سد چادگان

در پایین دست سد چادگان، محوطه وسیعی را به یک پارک جنگلی اختصاص دادند. تنوع درختان این پارک جنگلی باعث ایجاد چشم انداز بسیار زیبایی از رنگ های متنوع شده که در فصل پاییز بسیار افسونگر است. برای اینکه این چشم انداز زیبا را بتوانید ببینید لازم است که در مسیر جاده حاشیه زاینده رود ادامه مسیر بدهید تا به ارتفاعات این جاده برسید. حالا در قسمتی از مسیر نمایی از درختان پارک جنگلی را در حدفاصل بین دست چپ جاده خواهید دید. خودرو یا دوچرخه خود را کنار جاده پارک کنید و سپس از شیب تپه ها به ارتفاعات بالای رودخونه حرکت کنید. اینجا جایی است که مناظر زیبایی را از پارک جنگلی خواهید دید که میتوانید قاب عکس های زیبایی را از آن بیافرینید.

اکنون مسافت 100 کیلومتری باغبادران تا سد چادگان رو در عرض یک روز و با توقف مناسب در نقاط شاخص گردشگری به پایان رسوندیم. ادامه مسیر جاده بعد از سد زاینده رود به جاده چادگان میرسه که از یک سو به شهر و شهرک توریستی چادگان میره و از سوی دیگه به سمت اتوبان اصفهان میره، مسیری که اگر قصد برگشت به اصفهان را دارید با انتخاب آن بعد از 2 ساعت به اصفهان میرسید، ولی چنانچه قصد دارید مسافرت خودتان را طولانی کنید میتوانید از ویلاهای اجاره ای شهرک توریستی چادگان استفاده کنید. شهرک توریستی چادگان زیبایی ها و جذابیت های خودش را دارد که مطمئنا اگه شب و روزی را در آن طی کنید برای شما و همراهانتان خاطره انگیز خواهد شد. البته اقامتگاه های این شهرک را باید از قبل رزرو کرده باشید.

دیدگاه کاربران


فرهمند
فرهمند
دوشنبه 25 مهر 1401
یکبار به همراه دوستانم مسیر محور رو امتحان کردیم، تماشای زیبایی های رود و بیشه و جنگل های دست کاشت کنار رودخانه و روستاهای نزدیک به هم از غرب تا شرق اصفهان خیلی جالب بود.
سمیرا
سمیرا
دوشنبه 22 آذر 1400
یکی از بهترین جاهایی که تو سفر به اصفهان رفتیم رود زاینده رود بود، سمت باغ بهادران خیلی پر آبه
o.p
o.p
یکشنبه 10 مرداد 1400
پیشنهاد میکنم اگر به اینجا خواستید برید با ماشین شخصی نرید با رفتینگ ها برید چون خیلی بیشتر خوش میگذره و شادتره مخصوصا قایق سواری آن و بسیار خوش آب وهوا است خصوصا در فصل بهار.
go_fishing1360
go_fishing1360
دوشنبه 24 خرداد 1400
سد چادگان در این منطقه مناظر زیبایی از جهت های مختلف داره که میتونید برای عکاسی استفاده کنید در ضمن اینجا ماهی گیری هم توسط افراد بومی انجام میشه.
peikshoushtar
peikshoushtar
دوشنبه 13 اردیبهشت 1400
پل کله، اسم یکی از پل های زاینده رود است که در نزدیک روستایی با همین نام ساخته شده. منطقه زیبایی هست و پاییز زیباتر میشه.
hasan
hasan
دوشنبه 16 فروردین 1400
مسافرانی که به این منطقه میرن حواسشون باید باشه تا با ماشین سقوط نکنند داخل زاینده رود. محور غرب در واقع همان مسیر ساحلی زاینده رود است.
mersad
mersad
یکشنبه 17 اسفند 1399
باغبهادران نگین زاینده رود اصفهان! حتما از روستای مدیسه زیبا دیدن کنید. مورکان هم فوق العاده است. روستای چم علی یوسف یا چم یوسفعلی هم در پاییز طبیعت وصف نشدنی پیدا میکنه.
painting
painting
شنبه 18 بهمن 1399
تشابه اسمی روستای پل کله با پل کله، هنرمند آلمانی متولد سوئیس برام جالب بود. این روستا به همراه چندین روستای حاشیه زنده رود از روستاهای به شدت جذاب و توریستی این منطقه هستند.