اجاره ویلا و سوئیت - آپارتمان

تهران - تهران  
چهارشنبه 22 آبان 1398

یکی از جاذبه های گردشگری و تاریخی شهر تهران، عمارت عین الدوله می باشد. این بنای تاریخی، به اواخر دوران قاجار و اوایل پهلوی اول تعلق دارد. عمارت عین الدوله به سبک معماری دوران قاجار، با زیبایی هر چه تمام تر ساخته شده است. در صورتی که به بازدید از بناهای تاریخی علاقه مند هستید، حتما از عمارت عین ‌الدوله دیدن کنید.

عمارت عین ‌الدوله در بین سال های 1310 تا 1330 هجری قمری ساخته شده است. این عمارت محل اقامت ییلاقی یکی از وزیران قاجار به نام عین ‌الدوله بوده است. با تغییر حکومت از قاجار به پهلوی، عمارت عین ‌الدوله محل سکونت دائم خانواده بصیرالدوله شد.

این بنا دارای 2 طبقه است. طبقه همکف دارای یک شاه‌ نشین با تزئینات و سقف آینه ‌کاری شده می باشد. در سمت شمال شرقی بخش شاه نشین، راه ‌پله ای وجود دارد که به طبقه دوم منتهی می گردد.

این اثر تاریخی دارای یک عمارت تشریفاتی، استخری بزرگ و باغ های متعدد در پیرامون خود بوده است. هنگام مراجعه به این مکان، علاوه بر قدم زدن در فضاهای سرسبز، از تماشای معماری بی ‌نظیر عمارت نیز می توانید لذت ببرید.

در گذشته، عمارت عین ‌الدوله در باغی زیبا و سرسبز قرار داشته که متاسفانه امروزه از آن چیزی باقی نمانده است. بسیاری معتقدند که کنفرانس تهران با حضور چرچیل، رزولت و استالین در زمان جنگ جهانی دوم در عمارت عین الدوله برگزار شده است و یا محل گردش اعضای کنفرانس بوده است اما در واقع سفارت شوروی محل کنفرانس تهران بوده است.

عمارت عین الدوله، در تیرماه 1377 هجری شمسی، با شماره 2042 در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسید.

هم اکنون یکی از معتبر ترین نگارخانه‌ های کشور به نام نگارخانه برگ در عمارت عین الدوله در حال فعایت است. در این نگارخانه علاوه بر نمایشگاه‌ های نقاشی، نمایشگاه‌ های طراحی عکس‌، مجسمه، چاپ دستی و چیدمان نیز برپا می گردد.

این عمارت زیبا همه روزه به جز جمعه‌ ها و روزهای تعطیل، از ساعت 8 صبح تا 4 بعدازظهر پذیرای گردشگران محترم خواهد بود.

عمارت عین‌ الدوله در تهران، پاسداران، میدان هروی، خیابان وفامنش، خیابان جمالی واقع شده است.

دیدگاه کاربران


حسین تهرانی
حسین تهرانی
یکشنبه 14 مرداد 1403
خیلی زیباست. اما خیلی بازسازی شده و اصالت اولیه رو نداره.
متاسفانه قسمت باغ و استخر عمارت رو شهرداری جدا کرده و گودبرداری شده که تبدیل به برج بشه!
حسین
حسین
چهارشنبه 08 آذر 1402
محل اقامت وزیر سه دوره حکومت قاجار بوده متاسفانه امسال عید رفتیم نشد از داخل عمارت بازدید کنیم
احسان
احسان
شنبه 07 آبان 1401
نمای ساختمون خیلی قشنگه حتی به محوطه هم خیلی رسیدن ولی از داخل عمارت نمیشه بازدید کرد
نگار
نگار
شنبه 04 دی 1400
قبلا داخل عمارت نمایشگاه هم برگزار میکردن ولی الان نمیدونم برگزار بشه یانه، ولی یادمه اجازه نمیدادن با دوربین حرفه ای ازش عکس بگیریم
سعید امینیان
سعید امینیان
چهارشنبه 13 مرداد 1400
این بنا برای دوران صفویه و اوایل قاجار است و نقاشی و گچبری بسیار زیبایی دارد و همه روزه از ساعت 8 صبح تا 16 زمان بازدید است و در روزهای تعطیل و جمعه ها تعطیل است.
nakhodaali_laft_ecologe
nakhodaali_laft_ecologe
شنبه 29 خرداد 1400
من از نزدیک اومدم عمارت عین الدوله را دیدم واقعا بی نظیر هستش. پرستون ترین عمارت تهران همین عمارت زیباست.
sh.asad_zade
sh.asad_zade
شنبه 18 اردیبهشت 1400
در این عمارت جلسات و کنفرانس های مهمی برگزار شده. عمارت زیبای عین الدوله در محله پاسداران واقع شده و با گذشت زمان در معماری آن تغییراتی داده شده است.
hamishediet
hamishediet
چهارشنبه 18 فروردین 1400
این عمارت کوچه روبرویی خانه ماست من تا حالا برای بازدید نرفتم اما میدونم قبلا اینجا نمایشگاه هم برگزار میشد.
mahsss
mahsss
یکشنبه 17 اسفند 1399
باغ زیبایی است🌺👌🏼🌺 این عمارت زیبا در دوره قاجار و اوایل پهلوی ساخته شده و الان نگارخانه برگ است. اما برای رفتن به اینجا باید مجوز داشته باشید که همین باعث شده برای خیلی از افراد وقت گیر باشه و تمایلی نداشته باشند به بازدید.
akasbashi
akasbashi
دوشنبه 20 بهمن 1399
عمارت عین‌الدوله یکی از بناهای تاریخی و ارزشمند ایران میباشد که زمان قاجار احداث شده و در خیابان جمالی قرار داره.
tehran
tehran
یکشنبه 21 دی 1399
برای دیدن این باغ باید از قبل هماهنگ کنید چون اینجوری امکان بازدید نیست. این مکان از قاجار تا پهلوی به محل سکونت دائم خانواده‌ هروی بوده.
shogestan
shogestan
سه شنبه 11 آذر 1399
این بنای تاریخی در محله پاسداران تهران خیابان جمالی واقع شده است و قبل از رفتن باید هماهنگ کرد. گالری برگ در این بنا واقع شده و وقتی که در گالری برنامه اجرا بشه ورود مشکلی نداره.
ame_nazi
ame_nazi
سه شنبه 30 اردیبهشت 1399
این خانه در روستایی به نام مبارک آباد قرار داشته که در اطراف شهر تهران در عصر قاجار بوده. بعدها که در زمان پهلوی اول حصارهای شهر برداشته میشه و شهر از چهار طرف گسترش پیدا میکنه این روستا هم در دل تهران هضم میشه و جزئی از شهر تهران به حساب میاد. امروزه این محله جزئی از محله پاسداران محسوب میشه که تا قبل از انقلاب به نام محله سلطنت آباد خوانده میشد.