بازار های هفتگی که در شهرستان های استان گیلان بر پا می شوند از رونق خاصی برخوردار هستند.این بازار ها محل تبادل کالاهای روستایی و شهری هستند که به صورت هفتگی مایحتاج شهرنشینان و همچنین روستائیان را فراهم می کند. با وجود توسعه روز افزون شهرنشینی همچنان این بازارها شکل خود را حفظ کرده و به صورت سنتی بر پا می شوند.
سه شنبه بازار املش نمونه ای از بازارهای هفتگی و سنتی استان گیلان می باشد که به دیگر بازارهای سنتی این منطقه نیز شباهت دارد.
سه شنبه بازار املش در سال 1312 توسط نصرالله خان بنا شده و تا امروز به فعالیت خود ادامه داده است. از بازاری های به نام سه شنبه بازار می توان به مرحوم حاج بییازار، ریحانی، شکری، حاجی مقدم، شیرعلی احمدی و ... اشاره کرد.
حضور در بازار و گشت و گذار در آن از جمله تفریحات و سرگرمی های مردم طبقات مختلف گیلان و همچنین مسافران و گردشگران به شمار می آید.
جوانان محلی به سه شنبه بازار می آیند تا از حمامی ها، آرایشگران، قهوه چی ها، اغذیه فروشی ها و ... دیدن نمایند.
بازار دیگری نیز به سه شنبه بازار املش پیوسته است که نام آن بازار نعل بندها می باشد. این بازار خود را با اسب ها و قاطرهایش به سه شنبه بازار املش رسانده و به دلیل استقبال مسافران و گردشگران، گرم و پر رونق گشته است.
یکی از ویژگی های جالب این بازار، حضور مارگیران، معرکه گیران و درویش ها می باشد که جنبه سرگرمی در سه شنبه بازار املش را دارا می باشند.
در این بازار اجناس خارجی نیز عرضه می گردد و فروشنده ها برای عرضه محصولات خود از شهرهای رشت، آستانه اشرفیه، لنگرود و رودسر به سه شنبه بازار املش می آیند.
در این بازار علاوه بر اجناس خارجی صنایع دستی گیلان، انواع ماهی، سبزی ها و میوه های تازه و محلی و ... به مسافران و گردشگران عرضه می گردد.
برای دسترسی به سه شنبه بازار املش می بایست به استان گیلان، شهرستان املش و به کمربندی املش سفر نمایید.
دوشنبه 01 آذر 1400
یکشنبه 27 تیر 1400
دوشنبه 10 خرداد 1400
شنبه 04 اردیبهشت 1400
پنج شنبه 28 اسفند 1399
دوشنبه 11 اسفند 1399
چهارشنبه 08 بهمن 1399
سه شنبه 02 دی 1399
یکشنبه 18 خرداد 1399